Lidt om mig selv

steen-lassen-5-1

Hvem er jeg i grunden?

Jeg hedder Steen Lassen og er født i 1949.

Jeg er oprindeligt uddannet murer i 1970, men da der var stor ledighed i årene efter min svendeprøve, måtte jeg prøve noget andet.

Jeg har det meste af min tid været ansat i forsikringsbranchen som skadebehandler indenfor området personskade, hvor jeg har gennemlæst rigtig mange politirapporter og skadestedsundersøgelser, og allerede på et tidligt tidspunkt fik jeg interesse for det polititekniske arbejde.

Gennem mit arbejde havde jeg mulighed for at tale med mange ansatte hos politiet, ligesom jeg har ført mange samtaler med advokater i erstatningssager.

Da jeg gik på efterløn i 2011, bestemte jeg mig til at jeg nu ville udleve en drøm jeg har haft i mange år: Jeg ville skrive en bog.

Det gik jeg så og tænkte over i et stykke tid, fandt mange ideer frem og pludselig var der et plot, der faldt på plads. Jeg gik i gang med research og begyndte at skrive for et par år siden.

Nu foreligger den første bog i Fjellerup-serien “Du skylder et liv” og jeg er selv tilfreds med den, så jeg håber du også vil kunne lide den.

Jeg har allerede skrevet første udkast færdigt til andet bind i serien, og det skal nu igennem redaktionsfasen.

Jeg glæder mig til at kunne præsentere denne bog for dig til næste år.